Kosten en andere praktische zaken

Zorgverzekleraars vergoeden veelal de behandeling

Plaats, duur en kosten

• Men kan met of zonder verwijzing van een arts bij mij terecht. Zo nodig verwijs ik door.
• De duur van het behandel-/begeleidingstraject is afhankelijk van de klachten en de vraag. Een consult duurt ongeveer een uur, zo nodig neem ik meer tijd. Voor het eerste consult neem ik meer tijd i.v.m. de intake. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.
• Plaats : Johannes Sinthenstraat 69, 7412 EC Deventer; de praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.
• Kosten € 80,- per consult; behandeling bij cliënt aan huis € 95,- (in Deventer)
Voor bedrijven gelden andere tarieven.

Annuleren van een afspraak is zonder kosten mogelijk tot 24 uur van tevoren. Bij later afzeggen wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht.

U ontvangt van mij elk consult een nota, die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Mijn betalingstermijn is 30 dagen.

Vergoeding op basis van registraties & lidmaatschappen

De meeste zorgverzekeraars vergoeden  craniosacraal therapie (gedeeltelijk) vanuit het aanvullend pakket, op basis van mijn registraties en lidmaatschappen van beroepsverenigingen. Dit gaat niet ten koste van uw eigen risico. Om te weten of uw verzekeraar mijn consulten vergoedt, kijkt u onder ‘Vergoedingen’ voor mijn registraties en lidmaatschappen en kijkt u  in uw polis naar de voorwaarden van uw zorgverzekering.

Neem contact met me op

Twijfel je of ik kan bieden wat je zoekt, neem dan toch contact op. Samen krijgen we dat in een gesprek snel helder. Ben ik niet de juiste persoon voor jou, dan kan ik je op het spoor van iemand anders zetten.

Contact